I. SNH Ifik Strandfoci

2019.08.20. Gárdony - Sport Beach & Camping

Nyár elején néhányan elballagtak az iskolájukból, leérettségiztek, vagy lediplomáztak, ezért jobbnak láttunk, hogy nem szervezünk sok programot, nehogy kihagyják a legjobb programjainkat!

A Facebook zárt csoportunkban szavazást csináltunk, hogy lehetőséget adjunk a többieknek arra, hogy eldöntsék, milyen jellegű eseményen szeretnének részt venni. Mivel az esemény tervezett ideje nyáron volt, ezért a legtöbben a strandfocira szavaztak.

Kissé nehezen, de sikerült megtartanunk a megszavazott strandfocit…. Miért is? Mert augusztus elejére szerettünk volna megszervezni a strandfoci versenyünket, de kevesen jöttek volna el, és az időjárás sem volt az igazi, ezért áttettük ezt a programot az augusztus egyetlen ünnepnapjára.

A helyszín Gárdony lett végül, hiszen Budapesthez közel van, vonattal is lehet jönni, ingyenes volt a belépő, egyszóval tökéletes választás volt. Volt ott kosárlabda pálya, focipálya, röplabda pálya, és még sorolhatnánk.

Időben el is kezdődött a strandfoci verseny. A jelentkezőkből 4-5 fős csapatokat alkottunk és így összesen 4 vegyes csapatunk volt. Izgalmas  mérkőzések, jó idő és szép napsütés voltak. Eredményhirdetést követően pezsgővel ajándékoztuk meg a nyerteseket.

1. helyezett csapat neve: FO (B. Dávid, Sz. Melinda, K. Gábor, V. Mónika, F. Martin)

2. helyezett csapat neve: Cognizant (Á. Bence, H. Máté, R. Diána, F. Patrícia, K. Krisztián, J. Dániel)

3. helyezett csapat neve: Ez van (G. László, G. Rita, K. Eszter, F. Hunor, T. Marcell)

4. helyezett csapat neve: Szeretem a Jézust (P. Attila, K. Sebastián, B. Miklós, R. Imre)

További képek

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: