SNH túra+strand

2020.07.11. Káptalantóti-Badacsony

A SNH Ifjúsági Klub szervezőinek az első nehéz tervezett programja volt a fiatalok számára COVID19 első hulláma után. Így sikerült szabadtéri programot kitalálni.

A szervezők mindent megpróbáltak megtenni, hogy az ifjúsági klub ne aludjon el. Sajnos ilyen helyzetben nehéz koncentrálni, megfigyelni, felébreszteni.

Nem csak a magyarok, hanem a külföldi fiatalokat is voltak! Jöttek hozzánk Szlovákiából, Szlovéniából és Franciaországból! Örültünk, hogy ők is eljöttek hozzánk “nyaralni”! Reméljük, hogy nem kerültek be a karanténba!

Amint látjátok a címet, két program volt – az egyik túra, a másik strand.

Ez egy laza esemény volt, hogy nem kellett szerveznünk versenyt, hogy figyelni kellett másokra. Kiss Ádám, egyik szervező reggel 7 órakor Déli pu-nál várt a fiatalokra. Révfülöpi vasútállomásnál többi szervező várakozott, majd együtt mentünk a buszmegállóhoz. Busszal suhantunk, pár megálló után leszálltunk a Káptalantótinál. A túra távtartama kb. 7 km-es volt.

A túra felénél nagy csoportból ketté választottunk, az egyik csoport felmentek a badacsonyi borozóhoz. A másik csoport strandolást kívántak. Sajnos az időjárás szeszélyes volt, hol sütött a nap, hol nem.

Szerencsére, hogy a vonaton jó hangulatot teremtettek. Így végére szépen, fáradtan lezártunk a napot.

Reméljük, hogy a jövő nyáron jobb idő lesz velünk!

További képek

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: