SNH Halloween Party

2019.11.02. Budapest - SINOSZ

A SNH Ifjúsági Klub történetének az első nagy eseménye volt a fiatalok számára szervezett Halloween party. A SINOSZ a székházában felajánlott egy helyet, ahol megtarthatunk a nagybetűs PARTY-t!

A szervezők mindent megpróbáltak megtenni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat! Arra is maradt energia, hogy akik 18 év alattiak voltak, rájuk külön figyeltünk, hogy ne fogyasszanak szeszesitalokat!

Mindenkinek adtunk belépőjegy karszalagot. A belépőjegyek vásárlásakor 3 féle adománybefizetési lehetőséget adtunk. Azoktól nem fogadtunk el adományt, akik jelmezbe jöttek! Természetesen azokat is beengedtünk, akik nem akartak jelmezben jönni, de tőlük komolyabb összegű adományt vártunk! 😉

Nem csak a magyarok, hanem a külföldi fiatalokat is voltak! Jöttek hozzánk Szlovákiából, Szlovéniából és Ausztriából! Örültünk, hogy ők is eljöttek hozzánk szórakozni!

Programjaink között volt: tökfaragó verseny, beerpong verseny, jelmez verseny, tánc, játék és persze az elmaradhatatlan Kahoot-kvíz.

19 órakor megnyitottuk a party-t és persze a büfét is. Ahogy mindenki eljöttek, bezártunk a SINOSZ székházának kapuját. Volt egy kis nyitóbeszéd, megköszöntük, hogy ilyen szép számmal eljöttek a fiatal sorstársaink. Bemelegítésként elkezdtünk táncolni, beszélgetni, aztán kezdődött a töklámpás-faragó verseny, melyre 13 csapat (2 fős) jelentkezett és 45 perc alatt kellett saját elképzelések szerint faragni a szervezők által biztosított tököt. Rengeteg jó ötletet láthattunk. A 45 perc letelte után megnéztük, hogy kié volt a legszebb töklámpás! Nagyon nehéz dolgunk volt eldönteni, hogy melyik csapat legyen a díjazott! 

Következő program a beerpong verseny volt, erre 10-12 csapat (2 fős) jelentkezett. Mivel 2 asztalunk volt, sok csapattal, ezért hosszú ideig tartott, de csak sikerült végig vinni ezt a versenyt is. 

A jelmezversenyre benevezettek közül mindenki nagyon ötletes jelmezben volt. Egy nyertest azért sikerült kihoznunk; a szlovákiai lányt, C. Renátát, aki a „halott menyasszony” jelmezbe öltözött. Minden versenyzőnek gratulálunk itt is!

Ezután szabad játékra, vagy Kahoot programon való részvételi lehetőséget adtunk a jelenlévőknek. Rengeteg fényképet, videót készítettünk, melyeken jót ettek, ittak és mindenki jól érezte magát.

Kifulladásig tartott a buli, kb. hajnal 4 óráig.

A résztvevőktől csupa jókat, pozitív visszajelzéseket kaptunk, mindenki nagyon jól érezte magát, és szeretnének a jövőben is ilyen hasonló eseményen részt venni! Ezúton is köszönjük szépen az SNH szervezők nevében az önkénteseknek a sok segítséget, a támogatást és a rengeteg biztatást.

Tökfaragó verseny nyertese: K. Gabi, L. Tímea
Beerpong verseny nyertese:
1. helyezett: G. László, B. Attila
2. helyezett: P. Attila, B. Dávid
3. helyezett: F. Martin, D. Roland
Jelmez verseny nyertese: C. Renáta (Szlovákia)

További képek

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: